Julerbjudande!

Ett julerbjudande som inte får missas!!

Vad passar bättre än en intressant och lärorik islandshästbok till dig själv och en tub hudsalva som är både läkande och mjukgörande till hästen?

Bok & Salva nu endast 535 kr inkl. frakt (ord.pris. 635kr). Gäller fram t.o.m. 23/12.

info@hestanaust.se


Boken "With horses - Leg Control"  skriven av ingen mindre än Ísólfur Líndal Þórísson, en eminent ryttare med fantastiska resultat i både sport, gæðingakeppni och inom avel.  Han har även varit ridlärare på Hólar University och har många års erfarenhet av islandshästar. I boken kan du läsa om olika strategier och träningsvektyg som du kan använda dagligen för att få en god kommunikation mellan ryttare och häst. 
Bedriver träningsanläggningen och avelsgården Sindrastaðir på Island tillsammans med sin fru Vigdís Gunnarsdóttir. 
För att komma till deras hemsida tryck
här.

Gandur hudsalva är en läkande och mjukgörande salva för sår, mugg och sommareksem på hästar. Vid användning bildar den en hinna över såret och mjukgör kanterna, vilket gör att såret sluts fortare. Den absorberas snabbt av huden, vilket gör det svårare för smuts att fastna i fettet men maximerar samtidigt salvans effektivitet i huden. Efter att salvan har smorts på lämnar flugorna såret i fred, vilket lugnar hästen och skyndar på läkningsprocessen. Fungerar mycket bra på sår, mugg, eksem och torr hud. 

* Mjukgörande och absorberas lätt av huden
* Framställd av minkolja och handplockade isländska örter
* En 100 % naturlig produkt från Island som är helt fri från tillsatser.
För att komma till deras hemsida tryck här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln