GK-kval på Vallerödslund

WOW, WOW & åter WOW!!

Ett eftermiddagskval i Gæðingakeppni som vi sent glömmer. Soligt, bra stämning, fina ekipage, fantastiska funktionärer bakom och ett vackert Vallerödslund, kan det bli bättre??!!

Trots årets varmaste dag och sol som lyste starkt kunde den inte besegras av lyckan i de som lyckades kvala till GKSM2018. Vi säger ett stort grattis till er och önskar er lycka till på GKSM i Norrköping i september.

Emilia stod bakom hela tävlingen och trots suget efter att själv ställa upp fick jag från sekretariatet se många fina ritter, bland annat Illugi starta Sómi frá Hofsstöðum i A-flokk.

En ritt som inte många kunde släppa ögonen från, ett ekipage som utstrålar mycket karisma och passar fint ihop inne på tävlingsbanan. En ritt som resulterade i ett SM-kval med poängen 8,257. I final slog Sómi på sig och fick tyvärr bli diskvalificerad (synd för de hade annars vunnit med poängen 8,367).

Den mycket duktiga fotografen Emily Corcoran var på plats och fotograferade hela tävlingen, bilderna kommer läggas ut på hennes hemsida och i fb-gruppen "Tävlingar på Valleröd". Länk till hennes hemsida finns här.

Nedan kommer alla individuella poäng samt resultaten i uttagning och final.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln